Klik hier om WhatsApp te openen

Over hypotheken

Hypotheken zijn onze specialiteit, we delen onze kennis graag met jou. Je vindt op onze website alles wat je moet weten over hypotheken. In onze lijst met hypotheekbegrippen bespreken we alle termen die tijdens een hypotheekaanvraag aan de orde kunnen komen, handig in alfabetische volgorde. Ben je zelf van plan om binnenkort een woning te gaan kopen? Kijk dan vooral even op de pagina Tips over huizen kopen!

Hypotheekvormen & hypotheeknieuws

Heb je al een huis op het oog en ben je nu op zoek naar een passende hypotheek? Wij hebben voor jou relevante informatie geselecteerd over alle hypotheekvormen, zodat je zelf kunt kijken welke hypotheekvorm het beste bij jou past. Vergelijk de scherpste rentetarieven van alle geldverstrekkers op deze pagina, en bereken hier hoeveel jij kunt lenen voor jouw droomhuis. Maar is dit wel de juiste tijd om een huis te kopen? Hoe staat het er eigenlijk voor met de woning- en hypotheekmarkt? Via onze nieuwspagina houden we je op de hoogte van het belangrijkste hypotheeknieuws!

Advies op maat

Weet jij al welke hypotheekvorm en welke geldverstrekker beste bij jou en jouw situatie past? Of heb je meer informatie nodig om een juiste keuze te maken? In beide gevallen staan onze deskundige hypotheekadviseurs voor jou klaar! Samen met jou maken ze een vergelijking tussen de verschillende hypotheekvormen en hypotheekaanbieders. Het resultaat? De scherpste, meest voordelige lening, passend bij jouw persoonlijke financiĆ«le situatie.

Waarmee kunnen we je helpen?