Over ons

Hypotheekrente.nl is dé site op het gebied van hypotheken. Voor het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent hypotheken en rentetarieven bent u bij ons aan het juiste adres.

Op hypotheekrente.nl kunt u snel en eenvoudig de verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken en bent u verzekerd van een objectieve uitkomst. Een bezoek aan hypotheekrente.nl loont als u op zoek bent naar de beste hypotheek met de laagste maandlasten.

Hypotheekrente.nl is volledig onafhankelijk in het aanbieden van informatie over hypotheken en hypotheekrentes. U kunt op hypotheekrente.nl zelf alle informatie die u nodig heeft voor het afsluiten van een hypotheek bekijken en bent hierdoor op de hoogte van het complete aanbod.

Hypotheekrente.nl is aangesloten bij de Nationale Hypotheekbond.

Hoe wij werken

In onze vergelijking nemen wij de partijen mee die ons actueel informeren over hun rentestanden. Vrijwel alle partijen op de Nederlandse hypotheekmarkt doen dat, maar om bovengenoemde reden is de vergelijking nooit helemaal compleet. Geldverstrekkers betalen ons geen vergoeding voor de opname in de vergelijkingsoverzichten en de rangschikking is dan ook volledig objectief. Wij verdienen aan het tot stand brengen van contact tussen geldverstrekkers of hypotheekadviseurs met klanten die zelf aangeven meer informatie en/of nader contact te wensen.

Hypotheekrente.nl werkt samen met gerenommeerde Erkend Financieel Adviseurs en Erkend Hypotheekadviseurs, verspreid over heel Nederland. Door deze landelijke samenwerking zijn wij in staat u altijd in contact te brengen met een adviseur in uw eigen regio.

Bent u intermediair? Bekijk dan de pagina intermediair voor meer informatie over samenwerkingmogelijkheden!

Heeft u een vraag over één van onze lopende acties of wilt u vrijblijvend advies met betrekking tot de aankoop van een huis? Neem dan contact met ons op.

Hypotheekrente.nl

Boerhaaveweg 62
3401 MN IJsselstein
030 – 237 44 88

KvK: 67845703
AFM: 12044808

Over hypotheken

Concurrentiebeding

Het concurrentiebeding is een vorm van een kettingbeding. Met dit beding kan men bijvoorbeeld regelen dat in een verkocht winkelpand gedurende een bepaalde tijd geen juwelier mag worden gevestigd.