Website van het Jaar verkiezing 2016

26 september 2016

Stem nu op ons:

Hypotheekrente.nl is genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing. U kunt 6 weken lang op ons stemmen in de categorie vergelijking. Als u stemt maakt u bovendien kans op een aantal door de organisatie beschikbaar gestelde prijzen, zoals een iPad Pro, Sonos play 5 of een Amazon cadeaubon.

Nieuw design en gemaakt voor uw gemak

Hypotheekrente.nl is in februari van dit jaar helemaal vernieuwd qua design en gebruikersgemak. Op onze website vindt u een overzicht van de laagste hypotheekrentes. Met slechts enkele klikken kunt u een hypotheekofferte aanvragen. Meer dan 2 miljoen unieke bezoekers weten onze website jaarlijks te vinden. Wilt u ons meehelpen om mee te dingen naar deze prestigieuze prijs? Breng dan nu uw stem uit.

Hoe kunt u stemmen

Ga naar Website van het Jaar verkiezing – Hypotheekrente.nl en breng uw stem uit. Iedereen kan slechts eenmaal stemmen met hetzelfde e-mailadres.

Awardshow

Na het succes van de voorgaande 7 edities organiseert Emerce in 2016 voor de achtste keer op rij de Nederlandse Awardshow. Op 24 november 2016 organiseren Emerce en MetrixLab de uitreiking van de Website van het Jaar verkiezing. De locatie van uitreiking zal nog bekend worden gemaakt.

Auteur: Janet de Vos

Over hypotheken

Geregistreerd partnerschap

Wat is geregistreerd partnerschap? En wat voor consequenties heeft een geregistreerd partnerschap voor de hypotheek? Het geregistreerd partnerschap is sinds 1 januari 1998 in het Burgerlijk Wetboek opgenomen. Personen van …