Vergelijk de scherpste ziektekostenpremies voor 2008!

12 december 2007

Houten – In 2008 zijn er weer een aantal wijzigingen met betrekking tot de zorgverzekeringen. Zo wordt de no-claimregeling ondermeer vervangen door een verplicht eigen risico van € 150,- per jaar. Voor u kan het zeer de moeite waard zijn om het aanbod van diverse verzekeraars te vergelijken. Een kleine moeite, want de voordeligste aanbieders heeft MijnZiektekostenpremie.nl al voor u geselecteerd.

Nu het einde van het jaar nadert, heeft u de mogelijkheid om opnieuw uw zorgverzekeraar te kiezen. Op www.MijnZiektekostenpremie.nl kunt u ondermeer een ziektekostenverzekering van Delta Lloyd afsluiten, die ook dit jaar weer als uiterst voordelige verzekering uit de bus is gekomen.

De Delta Lloyd Basispremie in 2008: € 85,13!

Deze premie is inclusief het verplicht eigen risico van € 150, -, dat per 1 januari 2008 wordt ingevoerd. Als u nu kiest voor de ziektekostenverzekering van Delta Lloyd ontvangt u overigens € 15,- retour.

Daarnaast biedt MijnZiektekostenpremie.nl u de keuze uit een vijftal aanvullende verzekeringen van Delta Lloyd. Hierop geven zij een korting van 12%. Bovendien wordt u voor alle aanvullende verzekeringen, behalve voor de topdekking, gegarandeerd geaccepteerd (alleen bij een tandartsdekking hoger dan € 250,- dient u een polis met vergelijkbare dekking te overleggen of een paar aanvullende vragen te beantwoorden).

Dus wilt u een uitstekende dekking tegen een voordelige premie?

Surf voor meer informatie dan eens naar de website www.MijnZiektekostenpremie.nl. Desgewenst kunt u daarop ook meteen online de gewenste verzekering afsluiten.

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Instaprente

De instaprente wordt je vaak alleen aangeboden bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Het is een lage hypotheekrente, die gedurende een bepaalde periode op dit lage niveau blijft, meestal …