Vergelijk de scherpste ziektekostenpremies voor 2008!

12 december 2007

Houten – In 2008 zijn er weer een aantal wijzigingen met betrekking tot de zorgverzekeringen. Zo wordt de no-claimregeling ondermeer vervangen door een verplicht eigen risico van € 150,- per jaar. Voor u kan het zeer de moeite waard zijn om het aanbod van diverse verzekeraars te vergelijken. Een kleine moeite, want de voordeligste aanbieders heeft MijnZiektekostenpremie.nl al voor u geselecteerd.

Nu het einde van het jaar nadert, heeft u de mogelijkheid om opnieuw uw zorgverzekeraar te kiezen. Op www.MijnZiektekostenpremie.nl kunt u ondermeer een ziektekostenverzekering van Delta Lloyd afsluiten, die ook dit jaar weer als uiterst voordelige verzekering uit de bus is gekomen.

De Delta Lloyd Basispremie in 2008: € 85,13!

Deze premie is inclusief het verplicht eigen risico van € 150, -, dat per 1 januari 2008 wordt ingevoerd. Als u nu kiest voor de ziektekostenverzekering van Delta Lloyd ontvangt u overigens € 15,- retour.

Daarnaast biedt MijnZiektekostenpremie.nl u de keuze uit een vijftal aanvullende verzekeringen van Delta Lloyd. Hierop geven zij een korting van 12%. Bovendien wordt u voor alle aanvullende verzekeringen, behalve voor de topdekking, gegarandeerd geaccepteerd (alleen bij een tandartsdekking hoger dan € 250,- dient u een polis met vergelijkbare dekking te overleggen of een paar aanvullende vragen te beantwoorden).

Dus wilt u een uitstekende dekking tegen een voordelige premie?

Surf voor meer informatie dan eens naar de website www.MijnZiektekostenpremie.nl. Desgewenst kunt u daarop ook meteen online de gewenste verzekering afsluiten.

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Rentevastperiode

De hypotheekrente wordt bij het afsluiten van de hypotheek voor een bepaalde periode overeengekomen (bijvoorbeeld 5 of 10 jaar). Na deze rentevaste periode wordt de rente op de renteherzieningsdatum aangepast …