Venn en Hypotrust verlagen rente

9 juni 2016

Venn Hypotheken verlaagt per vrijdag 10 juni de rente voor een rentevaste periode van 10 jaar. Ook Hypotrust verlaagt vrijdag 10 juni de rentes van diverse producten.

Venn Hypotheken

Voor 10 jaar vast met een marktwaarde van 80 procent is de rente bij Venn Hypotheken 2,15 procent. Voor 100 procent marktwaarde is het tarief 2,5 procent en voor een hypotheek met een marktwaarde van 102 tot 106 procent is het tarief 2,6 procent. ,,Met deze renteverlaging staan we erg scherp in de markt op 10 jaar rentevaste periode! In combinatie met de erg gunstige hypotheekvoorwaarden voor de consument heeft Venn Hypotheken een erg aantrekkelijk aanbod begrijpelijke en betaalbare hypotheken”, aldus Venn Hypotheken. Zie: tarieven Venn.

Hypotrust

Bij Hypotrust is de laagste rente nu 1,50 procent; dit is de Hypotrust OK Hypotheek met een rentevaste periode van 1 of 5 jaar met NHG. Voor variabele rente is het tarief 1,80 procent en voor 10 jaar vast 1,85. Dit is allebei met NHG. De Elan hypotheek met een marktwaarde tussen de 95 en 102 procent is beschikbaar met een rente vanaf 2,24 procent (1 jaar vast). Zie tarieven Hypotrust.

Auteur: Janet de Vos

Over hypotheken

Toprente

Toprente is een opslag op het standaard rentetarief wanneer je je woning volledig wil financieren met een extra hoge hypotheek. Veel banken stellen strenge eisen aan het afsluiten van een …