Waarom hypotheekrente.nl?

Complete en overzichtelijke website

Op hypotheekrente.nl vindt u een overzicht van de actuele rentestanden van vrijwel alle hypotheekaanbieders in Nederland. In een oogwenk kunt u verschillende aanbieders en rentevaste perioden met elkaar vergelijken. Tevens vindt u handige informatie die u kan helpen bij de aankoop van een woning en de keuze van de juiste hypotheekvorm. Ook kunt u op onze berekenpagina, snel en eenvoudig uitrekenen hoeveel u bijvoorbeeld maximaal zou kunnen lenen. Onze medewerkers doen er alles aan om u altijd van de meest actuele hypotheekinformatie te voorzien.

Deskundigheid en ervaring

Het kopen van een huis is misschien wel de grootste aankoop in uw leven. Het is daarom van belang om goed en deskundig advies te krijgen voor u een beslissing neemt. Naast het aanbieden van relevante informatie, kunnen wij u ook in contact brengen met een gecertificeerde adviseur. Hij kent de hypotheekmarkt als geen ander. Samen met u maakt hij inzichtelijk welke hypotheek het beste bij uw persoonlijke situatie past. Wanneer u even door de bomen het bos niet meer ziet, kunt u vertrouwen op de ervaring van de hypotheekadviseur. Het is immers zijn vak.

Altijd een onafhankelijk advies

De informatie die wij aanbieden op hypotheekrente.nl is objectief en onafhankelijk. Ook ons advies is geheel onafhankelijk en afgestemd op úw situatie en wensen. Bij ons staan kwaliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel.

Wet op Financieel Toezicht & Keurmerk Financiële Dienstverlening

De Wet op Financieel Toezicht stelt dat aanbieders en adviseurs van financiële producten en diensten aan strenge eisen moeten voldoen. Deze eisen gelden onder meer op het gebied van deskundigheid, adviesvaardigheden en administratie. Wij werken samen met adviseurs die tenminste het diploma 'Erkend Hypotheek Adviseur' in bezit hebben.

Over hypotheken

Fixatieprovisie

Fixatieprovisie is de provisie die een aantal geldverstrekkers in rekening brengen wanneer je je  hypotheek omzet naar een andere rentevastperiode.