Kan ik een hypotheekofferte krijgen via e-mail?

We ontvangen soms het verzoek om een offerte te geven voor een hypotheek via e-mail. Vaak stuurt men dan een aantal gegevens mee of wordt een situatie geschetst.

Het is echter niet mogelijk om direct een offerte via e-mail te geven, aangezien wij vanuit de Wet op het financieel toezicht verplicht zijn om een goede inventarisatie te maken van uw klantprofiel. Wij zijn zelf ook van mening dat wij op basis van een dergelijke inventarisatie tot het beste advies kunnen komen en achten een persoonlijk gesprek met een van de adviseurs van hypotheekrente.nl dan ook noodzakelijk. Tijdens een gesprek kan de adviseur een aantal mogelijkheden naast elkaar zetten en een uitgebreide inventarisatie maken van uw situatie. Vervolgens ontvangt u één of meerdere hypotheekoffertes, die het meest voordelig zijn in uw situatie.

Op dit moment kunnen wij dus geen advies via e-mail aanbieden, aangezien wij dan niet aan de wet kunnen voldoen. Wel kunnen wij een afspraak inplannen met een adviseur van hypotheekrente.nl bij u uit de regio, geheel vrijblijvend en gratis! Vraag daarom direct een offerte met hypotheekadvies aan!

Over hypotheken

Estate planning

Het begrip ‘estate planning’ wordt gebruikt voor alles wat te maken heeft met de overgang en instandhouding van vermogen. Estate planning heeft voornamelijk tot doel het opgebouwd vermogen fiscaal voordelig …