Taxatie cadeau bij Delta Lloyd

30 juli 2007

AMSTERDAM – Consumenten die een hypotheek afsluiten bij Delta Lloyd krijgen de benodigde taxatie cadeau. Dit levert huizenkopers al gauw een besparing op van 250 tot 400 euro. De 'gratis taxatieactie' is bedoeld als prikkel voor huizenkopers om zich uitgebreider voor te laten lichten bij het kiezen van een hypotheek. De actie start tegelijkertijd met de woonmaand op 1 oktober en loopt tot het einde van dit jaar. 

Mooie kleuren op de muur, bijpassende gordijnen en nieuwe meubels. Dat zijn de leuke dingen om te regelen bij een nieuwe woning. Maar het zakelijke gedeelte, de hypotheek, moet natuurlijk ook goed geregeld zijn. Cyril Meijers, Marketing Manager bij Delta Lloyd Bank: "Het is belangrijk dat mensen een hypotheek kiezen die bij hun situatie past. En voor wie zich er een beetje in verdiept en vergelijkt, ziet al snel dat niet alleen het rentetarief, maar zeker ook de aanvullende voorwaarden bepalend zijn voor de uiteindelijke maandlasten. Denk daarbij aan een verplichte overlijdensrisicoverzekering en het maximaal aflosvrije gedeelte!"

Cyril Meijers: "Steeds vaker zoeken consumenten op internet informatie over financiële producten. Vorig jaar steeg het aantal hypotheekgerelateerde zoekopdrachten met 42%. Wat opvalt, is dat mensen vooral op maandag internet raadplegen voor financiële producten. Dit blijkt uit een onderzoek van zoekmachine Google."

Voor de 'gratis taxatieactie' heeft Delta Lloyd Bank een speciale website ingericht: www.deltalloyd.nl/hypotheken. Niet alleen mensen die een hypotheek afsluiten bij Delta Lloyd, maar ook potentiële huizenkopers die zich in de woonmaand oktober op deze site registreren, kunnen van de actie profiteren.

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Vergadering van de vereniging van appartementseigenaren

Binnen de vereniging van appartementseigenaren heeft de vergadering van de vereniging van appartementseigenaren de hoogste macht. Alle bevoegdheden die niet door de wet of de statuten aan een ander orgaan …