Rentekorting bij ABN AMRO

25 september 2009

HOUTEN – ABN AMRO komt met een rentekorting voor Young Professionals en Preferred Banking relaties. Het is nog onduidelijk of het een tijdelijke actie is en indien tot wanneer deze actie loopt.

De korting bedraagt 0,2% op de actuele rentetarieven van de ABN AMRO en is alleen geldig voor Young Professionals en Preferred Banking relaties. Een Young Professional is een afgestudeerde HBO-er of academicus tot en met 33 jaar. Een preferred Banking relatie is een particuliere relatie van de ABN AMRO met een gespaard of belegd vermogen van minimaal € 50.000,- en/of een netto maandelijks gezininkomen van minimaal € 5.000,-. Naast particulieren komen ook Vrijgevestigde medici, klassieke vrije beroepers en Personal Business relaties (DGA-ers) in aanmerking die voldoen aan de financiële criteria.

Extra voorwaarden

  • De extra korting wordt alleen verstrekt als de relatie een ABN AMRO Betaalpakket bezit of wil gaan afnemen;
  • De korting geldt voor de rentevasteperiodes tot en met 10 jaar;
  • De korting geldt alleen voor de eerste rentevaste periode;
  • Extra korting geldt niet voor NHG Hypotheken;
  • Extra korting geldt niet voor variabele rente;
  • De korting dient vooraf aangevraagd te worden.

Wilt u meer informatie over de rentekorting of wilt u weten of u in aanmerking komt voor de rentekorting van de ABN AMRO, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze Hypotheekadviseurs voor een advies.

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

VINEX-locaties

Vinex-locaties zijn uitbreidingsgebieden aan de rand van de grote steden die worden genoemd in de Vierde Nota Ruimtelijke Ordening Extra. Deze bouwlocaties zijn uitbreidingsgebieden die meestal gelegen zijn op de …