Ook nieuwbouwhypotheken ondanks BKR-codering!

7 februari 2008

HOUTEN – Vaak verlenen banken geen hypotheek aan klanten met een BKR-codering, dit is een flinke tegenvaller als u net een prachtige woning wilt gaan aanschaffen.

De specialisten van BKRdesk hebben zich daarom toegelegd op het verstrekken van hypotheken aan juist de groep mensen die niet voldoen aan de standaard voorwaarden van banken. Om dit doel te bereiken werken zij samen met een aantal hypotheekverstrekkers die ruimere verstrekkingsvoorwaarden hebben voor klanten die niet standaard zijn (o.a. startende ondernemers, variabele inkomens en mensen met een BKR-codering).

Uit onderzoek is gebleken dat een grote groep mensen met een BKR-codering denken dat zij door hun BKR-codering geen nieuwbouwwoning kunnen kopen. Bij BKRdesk is het in een groot aantal gevallen echter wel mogelijk gebleken om nieuwbouwwoningen te financieren door haar samenwerking met specialist ELQ Hypotheken. BKRdesk heeft de afgelopen week een nieuwe website gelanceerd. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over hypotheken in het algemeen en daarnaast kunt u meer te weten komen over uw persoonlijke mogelijkheden.

Wilt u ook een nieuwbouwwoning gaan kopen en is uw situatie niet standaard? Surf dan nu naar bkrdesk.nl

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Extra premie storten

Je kunt extra premie storten naar de verzekeringsmaatschappij en daarmee de looptijd van je verzekering verkorten of je periodieke premie verlagen.