Ook in 2008 altijd op de hoogte van het laatste hypotheeknieuws

28 december 2007

Het afgelopen jaar hebben wij gezien dat de interesse in ons nieuwsoverzicht sterk is toegenomen. Veel van onze vaste relaties (en hun klanten) lezen al dagelijks de artikelen op hypotheekrente.nl, onze hartelijke dank voor deze interesse. Wij doen dan ook onze uiterste best om elke dag het belangrijkste nieuws op hypotheekgebied voor u te selecteren en te publiceren. In aanvulling op deze service willen wij u nog eens attenderen op de mogelijkheden van een zogenaamde “RSS-feed”. Hiermee kunt u heel eenvoudig en automatisch berichten naar uw pc laten sturen. Tevens biedt het de mogelijkheid om ons hypotheeknieuws op uw eigen site te plaatsen en zo een extra service aan uw bezoekers of klanten te bieden.

Onbekend met RSS? Wij leggen u graag uit hoe het werkt:

Wat is RSS en wat kun je ermee?
RSS is een standaard van tekst opmaken. Voordeel hiervan is dat een computerprogramma de tekst makkelijk kan interpreteren. Zo is er bijvoorbeeld een duidelijke scheiding tussen de kop van een artikel, een link en de tekst zelf. Zoals gezegd is RSS onder andere ideaal om dagelijks op de hoogte gehouden te worden van het laatste hypotheeknieuws. Het nieuws wordt dan door een reader automatisch binnengehaald van de de site. We spreken van een RSS-feed als een tekstbestand met deze opmaak op bepaalde tijden wordt ververst.

Wat heb ik nodig voor RSS?
De meestgebruikte toepassing van RSS zijn de zogenoemde RSS-readers. Deze readers bestaan in allerlei soorten en maten en zijn er voor alle platforms (Mac, Windows en Linux). Klik hier om een overzicht te zien van de meest gebruikte RSS-readers. Deze zijn overigens gratis en ze verzamelen allemaal de laatste nieuwsberichten voor u. Daarnaast geven deze programma's u een seintje wanneer een nieuw bericht op de site is geplaatst.

Klik hier om u in te schrijven op de Hypotheekrente RSS-feed. Vindt u het prettiger om de nieuwsberichten te lezen op de manier die u gewend bent, dan kan dat natuurlijk altijd. Wij zullen in ieder geval ook in 2008 zorgen dat u altijd goed op de hoogte bent van het laatste hypotheeknieuws.

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Aankoopwaarde-garantieverzekering

Dit is een verouderde term. De aankoopwaardegarantieverzekering was een verzekering die in de vorm van zowel koopsom als premiebetaling was af te sluiten bij de aankoop van de woning. De verzekering beschermende …