Notarisservice

Vind gemakkelijk een notaris bij u in de buurt of desgewenst vlakbij uw werk! Scherp geprijsd, transparant, compleet en geen verrassingen. Via ons komt u in drie stappen tot de voordeligste notarisservice op maat:

Stap 1.) Aanvraag
Laat, naar aanleiding van het voorstel door uw adviseur of de hypotheekaanbieding van de geldverstrekker, uw gegevens achter op onze website en ontvang binnen 24 uur het voordeligste voorstel van de notaris uit uw (werk)omgeving in uw mailbox. Door middel van de hulptoetsen kunt u zelfs zien welke diensten specifiek op uw situatie van toepassing kunnen zijn.

Stap 2.) Voorstel
In het voorstel treft u een overzicht van de exacte kosten. Deze bedragen zijn al inclusief BTW en er is geen sprake van een starttarief. Duidelijk en transparant.

Wanneer u akkoord gaat met de totaalprijs voor de service van de notaris dient u enkel nog het digitale voorstel getekend te retourneren. Dit kan per post, fax, of door middel van scannen en mailen. Het originele bestand kunt u zelf bewaren als naslagwerk.

Na het akkoord zal de notaris zelf contact met u opnemen voor het maken van een passeerafspraak. hypotheekrente.nl zorgt dat uw notaris volledig op de hoogte zal zijn, zodat u in een later stadium niet voor verrassingen komt te staan. Let op! Desbetreffende bedragen gelden alleen wanneer u een notarisvoorstel aanvraagt via onze website.

Stap 3.) Passeren
U bezoekt de notaris voor het passeren van uw hypotheek. Geen verrassingen achteraf door starttarieven, weggelaten BTW bedragen en kosten die u onbekend zijn. Gewoon de service en kosten waarover u op voorhand met de notaris overeengekomen bent.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Over hypotheken

Canon

Canon is het bedrag dat een erfpachter moet betalen voor het gebruik van de grond, waarop zijn onroerende zaak staat.