Nieuw hypotheekproduct bij WestlandUtrecht

26 juli 2007

AMSTERDAM – Hypotheekbank WestlandUtrecht heeft een nieuw hypotheekproduct op de markt gebracht: de Flexibel Krediet Hypotheek.

Dit hypotheekproduct stelt klanten in staat om de overwaarde van hun woning te gebruiken voor eigen bestedingen die niet persé woninggerelateerd hoeven te zijn. zoals inkomstenaanvullingen.

Zo'n inkomstenaanvulling zou kunnen bestaan uit een periodieke aanvulling op het huidige inkomen. In de praktijk houdt dit in dat de klant periodiek geld overgemaakt krijgt op diens rekeningnummer. Daarnaast biedt de constructie mogelijkheden om incidenteel geld op te nemen.

De Flexibel Krediet Hypotheek is met bijna alle hypotheekvormen te combineren. De hypotheekrente wordt vastgesteld op basis van het actuele Euriplus tarief met daarbij een opslag. 

Over WestlandUtrecht
WestlandUtrecht is een in hypotheken en vermogensvorming gespecialiseerde bank. Wij leveren maatwerk op het gebied van hypotheken en effecten voor particuliere klanten. Daarvoor werken wij exclusief samen met een netwerk van specialistische, onafhankelijke hypotheekadviseurs en financieel adviseurs.

WestlandUtrecht hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht voor klanten. Wij streven ernaar onze klanten, de adviseurs, pro-actief te blijven verrassen met innovatieve hypotheken en slimme financieringsoplossingen. Wij bieden producten en diensten aan die aansluiten bij individuele leefsituaties en het mogelijk maken om méér te halen uit uw vermogen.

WestlandUtrecht is een samenwerking tussen WestlandUtrecht Hypotheekbank, WestlandUtrecht Verzekeringen, Westland/Utrecht Balanced Life en WestlandUtrecht Effectenbank. Al deze onderdelen maken deel uit van de ING Groep.

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Overheidsbijdrage

De overheidsbijdrage is een subsidie die de overheid uitkeert bij (sociale) koop- of premiekoopwoningen.