Meeste bezoeken ooit op Funda

30 januari 2016

Verhuisplannen? Het merendeel van de potentiële verhuizers start de zoektocht naar een nieuwe woning met een bezoek aan funda.nl: de website met het woningaanbod in Nederland. Nu de woningmarkt aantrekt en dat de verhuiskriebels aanwakkert, doet Funda het beter dan ooit. In het vierde kwartaal trok de woningwebsite het hoogste aantal bezoeken ooit. Bovendien is de site in die periode volledig op de schop gegaan.

Funda.nl

Het aantal bezoeken per maand op funda.nl (zonder funda in business en funda landelijk) kwamen in oktober, november en december 2015 uit op 30,9 miljoen! Dat is 4 procent meer dan in het derde kwartaal van 2015 (29,8 miljoen) en maar liefst 34 procent meer dan in het laatste kwartaal van 2014 (23,1 procent).

Funda

Een rondje lopen door de wijk om het droomhuis te zoeken? Dat is achterhaald, tegenwoordig gebruiken steeds vaker een smartphone of tablet om een nieuw huis te zoeken. Bijna de helft (47 procent) van de bezoeken op funda kwam via een smartphone en 22 procent van een tablet. Funda heeft haar site hier onder meer op aanpast: de site is sinds kort ook geschikt voor mobiele apparaten. Sowieso is Funda onlangs gerestyled. De foto’s op Funda zijn groter, omdat driekwart van de bezoekers direct doorklikt naar de foto’s, er staat meer informatie op de site en de zoekopties zijn verbeterd. Ook op zoek naar een nieuw huis? Bereken dan eerst wat je maximaal kan lenen, zodat je gericht kunt zoeken of lees hier verder.

 

Bron beeld: NVM

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Uitwinning

Uitwinning is een rechtsvordering om het eigendom van een zaak over te nemen, dit gebeurt bijvoorbeeld als je in gebreke blijft bij het betalen van de hypotheeklast. Je kan dan …