Actuele hypotheekrente van MUNT Hypotheken

Bekijk het overzicht van de actuele vaste en variabele hypotheekrentes van de hypotheken van MUNT Hypotheken.

MUNT

Marktwaarde woning NHG 60% 80% 90% 100%
Variabel 1.40%1.47%1.57%1.67%1.87% Offerte aanvragen
5 jaar rentevast 1.00%1.23%1.23%1.25%1.36% Offerte aanvragen
10 jaar rentevast 1.19%1.34%1.34%1.34%1.41% Offerte aanvragen
15 jaar rentevast 1.42%1.56%1.66%1.70%1.77% Offerte aanvragen
20 jaar rentevast 1.53%1.58%1.65%1.71%1.84% Offerte aanvragen
25 jaar rentevast 1.61%1.74%1.79%1.89%2.01% Offerte aanvragen
30 jaar rentevast 1.62%1.77%1.82%1.89%2.01% Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Een hypotheek van MUNT Hypotheken

Sinds een paar jaar zijn Nederlandse hypotheken erg in trek bij pensioenfondsen. Het is een goed alternatief voor de laag renderende staatsobligaties, zo wordt beredeneerd. Daar profiteert de geldverstrekker MUNT Hypotheken ook van. Ze werkt namelijk samen met verschillende grote Nederlandse pensioenfondsen die geïnteresseerd zijn in langjarige beleggingen in onze hypotheekmarkt. In 2014 opgericht, behoort MUNT Hypotheken nu al tot één van de tien grootste hypotheekaanbieders van ons land. Wil jij graag een MUNT hypotheek? Check hierboven de actuele rente van MUNT Hypotheken!

Soorten MUNT hypotheken

Er is op leengebied van alles mogelijk bij MUNT Hypotheken als geldverstrekker. Je kunt kiezen voor een standaard annuïteiten-, lineaire of aflossingsvrije MUNT hypotheek, met bijbehorende voordelige MUNT hypotheekrente. Het rentetarief is al redelijk scherp. Vooral in vergelijking met verschillende grootbanken, maar daar kan nog een fikse korting bovenop komen. Ze belonen graag de koper die zo min mogelijk risico neemt, want dat betekent voor hen (en hun investeerders) ook minder risico. Als je een lage loan-to-value ratio hebt, geven ze daarom extra voordeel. Dit betekent dat als je woning bijvoorbeeld €200.000 gaat kosten, maar je zelf hiervan een deel kan financieren en maar voor €150.000 een lening afsluit, de loan-to-value ratio 75% is. Dan kun je rekenen op een extra goedkope MUNT Hypotheek.

Nog een paar extra voordelen: voor een aflossingsvrije lening hoef je bij MUNT Hypotheken geen extra opslag te betalen. Je mag flexibel en onbeperkt aflossen op je hypotheek vanuit eigen geld. Bovendien betaal je automatisch minder rente als je aflost.

Wil je afsluiten of oversluiten?

Je kunt hier online zorgeloos jouw maximale MUNT Hypotheek berekenen. Past dat bedrag, de flexibele MUNT-voorwaarden en de actuele rente van de MUNT Hypotheek bij jouw persoonlijke situatie en wensen? Heb je bijvoorbeeld een aflossingsvrije hypotheek die je wil oversluiten? Of breng je veel eigen geld mee bij de aankoop van je (eerste) huis? Laat ons dan uitzoeken of een lening van deze geldverstrekker voor jou de meest voordelige optie is!

Meer over MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken staat sinds de oprichting voor kwaliteit. Zo hebben de medewerkers van MUNT Hypotheken ruime ervaring in de Nederlandse hypotheekmarkt. Ze werken daarnaast uitsluitend samen met grote en gedegen Nederlandse pensioenfondsen en professionele partijen met een uitstekende staat van dienst. Zelf zijn ze trots op hun ‘duidelijk, snel en zorgeloos aanmeldproces’. De organisatie achter MUNT Hypotheken is Dutch Mortgage Funding Company (DMFCO). MUNT Hypotheken werkt verder samen met een groot netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs.

Over hypotheken

Zekerheid

De geldgever verlangt een zekerheid voor een hypotheek, aangezien het vaak om een hoog bedrag gaat en daarnaast een lange looptijd. Gedurende de looptijd kan er van alles gebeuren met …