Klik hier om WhatsApp te openen

Actuele rente bijBouwe

Bekijk het overzicht van de actuele vaste en variabele hypotheekrentes van de hypotheken van bijBouwe.

bijBouwe

bijBouwe

Schuld-marktwaardeverhouding
7 jaar rentevast 4.18% Offerte aanvragenOfferte
10 jaar rentevast 4.18% Offerte aanvragenOfferte
15 jaar rentevast 4.34%4.68%4.68%4.72%4.85% Offerte aanvragenOfferte
20 jaar rentevast 4.36%4.69%4.69%4.80%4.86% Offerte aanvragenOfferte
30 jaar rentevast 4.85%4.85%4.85%4.87% Offerte aanvragenOfferte

Een hypotheek van bijBouwe

Wil jij een bijBouwe hypotheek? Check hierboven de actuele rente in het overzicht! De online hypotheekverstrekker bijBouwe bestaat sinds het najaar van 2015. Ze is onderdeel van Dynamic Credit, een bedrijf dat beleggers (zoals pensioenfondsen) direct koppelt aan de hypotheekmarkt. Je sluit je bijBouwe hypotheek dus niet af bij een fysieke bank, maar volledig online of via een onafhankelijk adviseur.

Producten van bijBouwe

Er zijn verschillende hypotheekvormen mogelijk bij bijBouwe. Je kunt kiezen voor een annuïteiten-, lineaire of aflossingsvrije hypotheek, waarvan je hierboven de rentetarieven kunt vergelijken. Vooral de 20 en 30 jaar rentevast hebben een typische, scherpe bijBouwe hypotheekrente. Deze geldverstrekker biedt klanten veel vrijheid, ze kunnen zelf immers helemaal online hun hypotheek afsluiten, of juist gebruikmaken van een intermediair. Hoewel bijBouwe geen fysiek bezoekadres heeft, zijn ze 24/7 online bereikbaar voor eventuele vragen en aanpassingen rondom je hypotheek.

Afsluiten of oversluiten?

Je kunt hier online je maximale Bijbouwe hypotheek berekenen. Past dat bedrag, de flexibele voorwaarden en de actuele rente van de Bijbouwe hypotheek bij jouw persoonlijke situatie? Zou je jouw hypotheek over willen sluiten of juist een eerste of een tweede hypotheek aan willen vragen? Dat kan via een van onze hypotheekadviseurs! Laat ons uitzoeken of een bijBouwe hypotheek voor jou de meest voordelige optie is!

Meer over bijBouwe

Deze hypotheekaanbieder maakt – zoals veel andere geldverstrekkers – geen gebruik van eigen geld, maar heeft overeenkomsten met institutionele beleggers die de bijBouwe hypotheken financieren. Ze zijn op zoek naar een interessant rendement op hun investering, terwijl consumenten juist een hypotheek zoeken. BijBouwe brengt deze twee partijen bij elkaar en maakt werkbare afspraken, gunstig voor zowel klant als investeerder. Het moederbedrijf Dynamic Credit bestaat al sinds 2003 en waardeert en adviseert beleggers over leningen met een vaste rente en beheert meer dan 10 miljard euro voor verschillende investeerders.

 

Hypotheek afsluiten?

Onze adviseurs staan klaar om je te helpen

Maak een afspraak