Internetvakman steeds populairder

16 april 2008

Er wordt nog steeds flink verbouwd in Nederland. Ondanks de motiverende klusprogramma’s op tv, besteden de meeste mensen de verbouwing uit aan een vakman. Het vinden van de juiste vakman is vaak een tijdrovende bezigheid. Internet is hierbij een uitkomst.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de zoektocht naar een vakman uit te besteden via internet. Casius.nl is een website die al jaren haar diensten gratis aanbiedt aan consumenten in Nederland. Zij brengen een groeiend aantal mensen in contact met de meest geschikte vakmensen voor allerlei soorten verbouwingen. Opvallend hierbij is de toename van het aantal 50-plussers die de online intermediair weten te vinden.

“Niet alleen werkt Casius met vakmensen die zijn geselecteerd op ervaring en goede referenties van eerdere opdrachtgevers. Ook bent u er zeker van dat u contact heeft met vakmensen die geschikt zijn voor uw opdracht én tevens beschikbaar zijn voor de uitvoering. Dat scheelt een hoop nutteloze telefoontjes en kopzorgen. Nu hoeft u alleen nog maar het beste aanbod te kiezen”, aldus Dave van Velzen van Casius Nederland B.V.

Klik hier om een betrouwbare vakman te vinden.

 

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Sociale koopwoning

Een sociale koopwoning is een koophuis met een subsidie over meerdere jaren. Eerder noemde men dit ook wel een premie A- of premiekoopwoning.