Hypotrust verlaagt opnieuw de rente

28 april 2016

Hypotrust verlaagt met ingang van vrijdag 29 april opnieuw de rentes van de Woon Bewust Hypotheek en de Elan Hypotheek. Er is al een Hypotrust OK hypotheek vanaf 1,55%.
Door het opnieuw verlagen van de rente wordt het kopen van een huis nu wel heel aantrekkelijk gemaakt. De nieuwe, gunstige rente levert maandelijks voordeel op bij het kopen van een huis en maakt ook het oversluiten van een bestaande hypotheek interessanter.

Aflossingsvrij

De Hypotrust Comfort Hypotheek kan aflossingsvrij worden afgesloten of gekoppeld worden aan een lineaire of annuïtaire aflossing. Deze hypotheek is ook beschikbaar voor ondernemers en flexwerkers zonder vast contract.

Voorwaarden

De standaardvoorwaarden en de profijtvoorwaarden verschillen van elkaar bij de laatstgenoemde profiteert u van een scherpere rente dan bij de standaardvoorwaarden.
Wilt u weten wat het verschil precies inhoud? Vraag dan een vrijblijvend advies aan op hypotheekrente.nl

Scherpste rentes per 29 april 2016

 

NHG

Variabel 1,85% Hypotrust OK Hypotheek
1 jaar 1,55% Hypotrust OK Hypotheek
5 jaar 1,60% Hypotrust OK Hypotheek
10 jaar 1,90% Hypotrust OK Hypotheek
12 jaar 2,23% Comfort Hypotheek
15 jaar 2,44% Woon Bewust Hypotheek
20 jaar 2,54% Woon Bewust Hypotheek
30 jaar 2,88% Woon Bewust Hypotheek

Auteur: Janet de Vos

Over hypotheken

Gemeenschap van goederen

Bij gemeenschap van goederen worden de partners in beginsel mede-eigenaar van alle in het huwelijk meegebrachte bezittingen en schulden – en van die tijdens het huwelijk worden verkregen. Alle onroerende …