Hypotrust verlaagt hypotheekrente

13 april 2016

Hypotrust verlaagt met ingang van vrijdag 15 april 2016 de hypotheekrente van de Comfort Hypotheek en de Woon Bewust Hypotheek. Hypotrust zet hiermee een volgende stap in de verlaging van de hypotheekrente. Nog nooit was de rente zó laag. Een goed moment voor de aankoop van een huis óf oversluiting van uw hypotheek.

Comfort Hypotheek

Bij de Hypotrust Comfort Hypotheek kunt u lineair en annuïtair terugbetalen. Ook kunt u kiezen voor aflossingsvrij. Dit product kunt u met en zonder NHG verkrijgen. Heeft u een vast dienstverband, bent u ondernemer of flexwerker? Dan is ook voor u de Hypotrust Comfort Hypotheek mogelijk. Hierdoor is de Hypotrust Comfort Hypotheek geschikt voor bijna iedere starter, doorstromer en oversluiter. Bij de Hypotrust Comfort Hypotheek kunt u kiezen voor standaard- of profijt voorwaarden. De profijt voorwaarden hebben andere voorwaarden, maar u krijgt dan ook vaak een scherpere rente.

Woon Bewust Hypotheek

Hypotrust heeft de Woon Bewust Hypotheek ontwikkeld in samenwerking met Achmea Woninghypotheken. De Woon Bewust Hypotheek is een lening die is ontwikkeld voor zowel starters, doorstromers als oversluiters op de woningmarkt. De Woon Bewust Hypotheek combineert gunstige voorwaarden met verschillende mogelijkheden om terug te betalen. Met deze hypotheekvorm is NHG mogelijk en u ontvangt eerst een offerte met een geldigheid van 4 maanden. Deze kan kosteloos worden verlengd met maximaal nog eens 2 maanden.

Meer weten over deze en andere hypotheken? Vraag dan een adviesgesprek aan met een van onze hypotheekadviseurs!

Scherpste rentes per 15 april 2016

  NHG
Variabel 1,85% Hypotrust OK Hypotheek
1 jaar 1,55% Hypotrust OK Hypotheek
5 jaar 1,60% Hypotrust OK Hypotheek
10 jaar 1,90% Hypotrust OK Hypotheek
12 jaar 2,24% Comfort Hypotheek
15 jaar 2,44% Woon Bewust Hypotheek
20 jaar 2,58% Woon Bewust Hypotheek
30 jaar 2,88% Woon Bewust Hypotheek

Auteur: Janet de Vos

Over hypotheken

Onbewoonde staat

Een huis is meer waard als het in onbewoonde staat wordt aangeboden, dan wanneer het bewoond wordt. Dan kan de koper er immers direct zelf in gaan wonen. In veel …