hypotheekrente.nl lanceert nieuwe website

9 augustus 2007

HOUTEN – Hypotheekrente vergelijksite hypotheekrente.nl lanceert nieuwe website. De site toont nu nog meer hypotheekrentetarieven dan voorheen.

De nieuwe release van hypotheekrente.nl is op 9 augustus 2007 officieel geïntroduceerd. De hypotheekrentetarieven die kunnen worden vergeleken behelzen nu de rentevaste periodes van 1 tot en met 10 jaar evenals 12, 15, 17, 20, 25 en 30 jaar rentevast. Daarnaast is het ook mogelijk om de variabele hypotheekrentetarieven te vergelijken. De getoonde hypotheekrentes worden overigens real-time bijgehouden.

Naast het vergelijken van hypotheekrentes is het voor de consument ondermeer tevens mogelijk om diverse hypotheekberekeningen te maken en direct online een vrijblijvende hypotheekofferte aan te vragen. En mede door de uitgebreide informatie over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken, is de nieuwe hypotheekrente.nl een absolute 'must' voor ieder die zich oriënteert op hypotheken!

Bron : hypotheekrente.nl, 8 augustus 2007

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Waarborgsom

Vaak vraagt de verkoper de koper van een woning een waarborgsom te storten. De waarborgsom bedraagt meestal 10% van de overeengekomen koopprijs. Het is gebruikelijk de waarborgsom bij de notaris …