Hypotheekrente.nl genomineerd voor Website van het Jaar

6 september 2016

Hypotheekrente.nl is genomineerd voor de prestigieuze Website van het Jaar verkiezing! Hypotheekrente.nl dingt mee in de categorie Vergelijking.

De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites, verdeeld over diverse categorieën. In elke categorie zijn er twee winnaars: de populairste website en de beste website. De website met de meeste stemmen mag zich een jaar lang de populairste website noemen. De prijs voor beste website gaat naar de site met de beste gemiddelde beoordeling van alle websites binnen zijn categorie. Hypotheekrente.nl dingt mee in de categorie Vergelijking.

Stemmen Hypotheekrente.nl

Iedereen kan van 26 september tot en met 4 november stemmen op Hypotheekrente.nl via www.websitevanhetjaar.nl en een score geven aan de inhoud, de navigatie, het ontwerp en de aanbevelingsintentie van onze site.

Website van het Jaar

De Website van het Jaar verkiezing is een internationale award die georganiseerd wordt in zeven landen: Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, India, Italië, Nederland en Spanje. Tijdens de verkiezingen van 2015 is er meer dan 3 miljoen keer gestemd. De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door MetrixLab. Zie ook: websiteoftheyearawards.com, facebook.com/websitevanhetjaar en Twitter: @WvhJNL en gebruik onze officiële hashtag #WVHJ2016.

Auteur: Janet de Vos

Over hypotheken

Koop-/aannemingsovereenkomst

In de koop-/aannemingsovereenkomst zijn de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst opgenomen. In de koopovereenkomst verkoopt de verkoper een stuk bouwgrond aan de koper. Daarop aansluitend geeft de koper middels de aannemingsovereenkomst …