Helft van huiseigenaren wil verbouwen

2 april 2008

De helft van alle huiseigenaren denkt erover om binnenkort te verbouwen. Onder de starters overweegt zelfs 70% een verbouwing van hun eerste koopwoning. Dit blijkt uit een recent onderzoek onder duizend starters en huizenbezitters.

Mannen willen vooral de keuken verbouwen en bij de vrouwen staat de badkamer bovenaan het lijstje. Opvallend is dat de vrouwen daarbij liever eigenhandig te werk gaan dan dat zij de werkzaamheden uitbesteden aan een aannemer.

Dit in tegenstelling tot de mannen, die de voorkeur geven aan een professionele klusser. Steeds vaker kiest men ervoor om de zoektocht naar een vakman uit te besteden via internet. Casius.nl is een website die al jaren haar diensten gratis aanbiedt aan consumenten in Nederland. Zij brengen een groeiend aantal mensen in contact met de meest geschikte vakmensen voor allerlei soorten verbouwingen. Opvallend hierbij is de toename van het aantal 50-plussers die de online intermediair weten te vinden.

“Niet alleen werkt Casius met vakmensen die zijn geselecteerd op ervaring en goede referenties van eerdere opdrachtgevers. Ook bent u er zeker van dat u contact heeft met vakmensen die geschikt zijn voor uw opdracht én tevens beschikbaar zijn voor de uitvoering. Dat scheelt een hoop nutteloze telefoontjes en kopzorgen. Nu hoeft u alleen nog maar het beste aanbod te kiezen”, aldus Dave van Velzen van Casius Nederland B.V.

Bent u dus één van de huiseigenaren die binnenkort gaat verbouwen klik dan hier om een betrouwbare vakman te vinden.

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Contractrente

De contractrente is de rente die is opgenomen in de overeenkomst.