Florius verlaagt hypotheekrente en biedt rentemiddeling aan

20 april 2016

Florius verlaagt met ingang van 21 april de hypotheekrente voor de rentevaste periode van 15 jaar. Zowel bij de Florius Profijt Drie + Drie hypotheek als bij de Florius Profijt Twaalf dalen de hypotheekrentes voor 15 jaar vast met 0,1 procent. Bovendien verwacht Florius vanaf juni 2016 rentemiddeling aan te bieden, dat laat de geldverstrekker op Twitter weten.

Goedkoopste hypotheek

De Florius Drie + Drie hypotheek is momenteel voor een rentevaste periode van 1, 3 en 5 jaar de goedkoopste hypotheek. Voor deze perioden is de laagste hypotheekrente 1,25 procent (60 procent marktwaarde). Dit is de laagste hypotheekrente ooit. Met de verlaging van de hypotheekrente voor 15 jaar vast, gaat Florius ook concurreren met geldverstrekkers die lagere tarieven hebben voor een langere rentevaste periode.

Rentemiddeling

De lage hypotheekrente is interessant voor nieuwe hypotheken en voor de hypotheek oversluiten. Ook rentemiddeling kan voordeel opleveren. Florius gaat naar verwachting vanaf juni rentemiddeling aanbieden. Een vrijblijvend advies kan duidelijkheid geven. Lees ook meer over alle rentetarieven.

Auteur: Janet de Vos

Over hypotheken

Bestuurder (VvE)

De bestuurder van een Vereniging van Eigenaren is een administrateur. Dit kan een appartementseigenaar zijn maar ook een rechtspersoon. De bestuurder voert onder andere besluiten uit en beheert de middelen …