Eén van de duurste huizen wereldwijd te koop

10 augustus 2017

Je betrapt jezelf er vast wel eens op: scrollend op huizenjacht via Funda check je ook even die allerduurste, onbereikbare droomhuizen, dat pandje in Blaricum van meer dan 10 miljoen of dat penthouse op de Dam. Hypotheekrente.nl houdt ervan om dromen bereikbaar te maken, maar laten je met dit bizar luxe optrekje toch vooral alleen maar dromen..

Luxury Developer

Het huis bevindt zich in Bel Air, California, waar het stikt van de miljonairs en beroemdheden. De ‘mansion’ zelf lijkt misschien nog wel het meeste op een villa die je vroeger bouwde in een van je betere potjes Sims. Ene heer Bruce Makowsky, die zichzelf ‘Luxury Developer’ noemt, heeft met deze luxe villa zijn ‘masterpiece’ afgeleverd, zo beweert althans de verkopende makelaar. Maar hij lijkt niets teveel te hebben gezegd..

Duizelen

Als je door de plaatjes scrollt van het interieur en exterieur van dit enorme bouwwerk, vraag je je eerst af of het allemaal wel echt is. Het is zo futuristisch glanzend en strak opgebouwd, dat het bijna niet echt kan bestaan. De verklarende tekst onder de foto’s doet je hoofd nog meer duizelen. Door wat het huis allemaal voor extravagance te bieden heeft, maar vooral door het prijskaartje dat eraan hangt: voor 250 miljoen dollar is dit pareltje van jou.

Golfcourse en twee wijnkelders

Je bent dan de trotse eigenaar van een enorme infinity pool, 21 badkamers, 12 slaapkamers, 5 bars, 2 wijnkelders, een luxueuze bioscoop in James Bond-stijl, 3 zogenaamde ‘gourmetkeukens’, een complete spa, een uitgebreid fitnesscentrum, een outdoor pop-up theater, een bowlingbaan en een eigen golfcourse.

Wand vol snoep

Maar je krijgt niet alleen het huis met fantastische inrichting bij aankoop, maar ook een complete showroom vol met auto’s die samen meer dan 30 miljoen waard zijn. En niet alleen dat, ook een staf van 7 personen staat 24 uur per dag tot je beschikking. Tot slot is er nog één ding die jou als koper wel over de streep moét trekken: een complete wand met lange, glazen buizen snoep.

Over de top

Onderstaand filmpje geeft een rondleiding door de complete mansion, waan je even eigenaar van dit over-de-top paleisje en bedenk dat een huis die véél meer aandacht trekt dan haar bewoner(s) toch eigenlijk helemaal niet de voorkeur verdient.

Auteur: Francis Boer

Over hypotheken

Administratiekosten

De kosten die de geldgever of hypotheeknemer in rekening brengt voor het behandelen van een hypotheekaanvraag.