Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Je kunt ons bereiken op verschillende manieren:

Over ons

Hypotheekrente.nl is dé site op het gebied van hypotheken. Voor het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent hypotheken en rentetarieven ben je bij ons aan het juiste adres! Hier kun je snel en objectief verschillende hypotheekaanbieders met elkaar vergelijken. In onze vergelijking nemen wij de partijen mee die ons actueel informeren over hun rentestanden.

Geldverstrekkers betalen ons geen vergoeding voor de opname in de vergelijkingsoverzichten en de rangschikking is dan ook volledig neutraal. Daarnaast zijn wij natuurlijk aangesloten bij de Nationale Hypotheekbond.

Dus ben je op zoek naar de beste hypotheek met de laagste maandlasten, passend bij jouw financiële situatie? Laat je door ons adviseren! Benieuwd of klanten tevreden zijn over onze service? Check het hier.

Hypotheekrente.nl

IJsselstraat 19
3401 DJ IJsselstein
030 – 237 44 88

KvK: 67845703
AFM: 12044808

Over hypotheken

Wettelijke rente

Via de wet zijn bepaalde personen aangewezen als erfgenaam, zij hebben recht op een wettelijk erfdeel. Voorbeelden hiervan zijn de echtgeno(o)t(e) en kinderen. Kinderen hebben recht op een wettelijk vastgelegd …