Contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Je kunt ons bereiken op verschillende manieren:

Over ons

Hypotheekrente.nl is dé site op het gebied van hypotheken. Voor het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent hypotheken en rentetarieven ben je bij ons aan het juiste adres! Hier kun je snel en objectief verschillende hypotheekaanbieders met elkaar vergelijken. In onze vergelijking nemen wij de partijen mee die ons actueel informeren over hun rentestanden.

Geldverstrekkers betalen ons geen vergoeding voor de opname in de vergelijkingsoverzichten en de rangschikking is dan ook volledig neutraal. Daarnaast zijn wij natuurlijk aangesloten bij de Nationale Hypotheekbond.

Dus ben je op zoek naar de beste hypotheek met de laagste maandlasten, passend bij jouw financiële situatie? Laat je door ons adviseren! Benieuwd of klanten tevreden zijn over onze service? Check het hier.

Hypotheekrente.nl

IJsselstraat 19
3401 DJ IJsselstein
030 – 237 44 88

KvK: 67845703
AFM: 12044808

Over hypotheken

Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW)

Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen is de privaatrechtelijke stichting, die de Nationale Hypotheek Garantie afgeeft. Het WEW wordt bestuurd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de Nederlandse Vereniging van Banken, het …