Check uw WOZ-waarde

27 februari 2013

HOUTEN – Op Nederlandse bodem staan zo’n 6,9 miljoen woningen, waarvaan 4,5 miljoen woningen in particulier bezit zijn. Iedere woning wordt jaarlijks door de desbetreffende gemeente waar zij onder valt voorzien van een nieuwe WOZ-waarde. Echter, jaarlijks wordt bij minstens 5% de WOZ-waarde onjuist bepaald, wat neerkomt op 225.000 woningen per jaar. hypotheekrente.nl biedt u de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat dit u niet zal overkomen!

De WOZ-waarde van de woning heeft invloed op de portemonnee van u als woningeigenaar. Dit omdat deze waarde als richtlijn wordt gebruikt voor diverse belastingen zoals de Inkomsten Belasting (eigenwoninforfait) en de onroerende zaak belasting.

Via onderstaande link kunt u te weten komen of de WOZ-waarde, die recent voor 2013 is vastgesteld, de juiste is. De vragenlijst is opgesteld door WOZ-Consultants. Wanneer blijkt dat de WOZ-waarde onjuist is, kan WOZ-Consultants voor u aan de slag gaan om bezwaar in te dienen bij uw gemeente. WOZ-Consultants biedt u gunstige voorwaarden, in het geval van afwijzing van het bezwaar kost het u niets!

Vul vandaag nog de vragenlijst in via onderstaande link voor een gratis quick-scan van uw WOZ-waarde!

Quick-scan WOZ-waarde

 

Auteur: Youri Zwanepol

Over hypotheken

Wettelijke rente

Via de wet zijn bepaalde personen aangewezen als erfgenaam, zij hebben recht op een wettelijk erfdeel. Voorbeelden hiervan zijn de echtgeno(o)t(e) en kinderen. Kinderen hebben recht op een wettelijk vastgelegd …