Klik hier om WhatsApp te openen

Bedrijfshypotheek

Wil je jouw onderneming meer uitstraling geven? Ben je daarom op zoek naar een ruime, fijne plek voor jou en je medewerkers? Moet het tevens een locatie zijn waar je jouw klanten zorgeloos kunt ontvangen? Dan is het misschien verstandig om te investeren in het bedrijfspand. Dus sta je op het punt om een bedrijfspand te kopen of wil je het huidige bedrijfspand gaan verbouwen? Dan is een bedrijfshypotheek wellicht iets voor jou.

Bij een zakelijke hypotheek heb je de mogelijkheid om tijdens de looptijd 40% van de lening af te lossen en de overige 60% na afloop. Maar hoe gaat dat in zijn werk, een hypotheek voor je bedrijf aanvragen? En hoe kun je jouw maximale bedrijfshypotheek berekenen? Is het daarnaast mogelijk om de rente van bedrijfshypotheken te vergelijken? Zeker, maar helaas niet bij ons. De adviseurs van Hypotheekrente.nl zijn namelijk gespecialiseerd in financieel advies voor particulieren, niet voor zakelijke klanten.

Een bedrijfshypotheek aanvragen kan bij de geldverstrekker zelf of via een onafhankelijk adviseur die zich specifiek richt op bedrijfshypotheken.

Waar kunnen we je mee helpen?