Klik hier om WhatsApp te openen

Taxatieservice

Als je een hypotheek wilt afsluiten, dan is het meestal nodig om een taxatie te laten doen van de woning in aankoop. Wat zijn nu de gemiddelde taxatiekosten hypotheek? Hoe kun je die taxatie op een goede en voordelige manier regelen?  Ook daarvoor kun je ons inschakelen. Als bezoeker van Hypotheekrente.nl kun je namelijk al profiteren van een taxatie tegen een vaste, scherpe all-in prijs van €639,- *.

Waarom een taxatierapport?

Wanneer je een hypotheek op je woning neemt, dient jouw woning voor de geldverstrekker als onderpand. Maar hoe bepaal je objectief de waarde van dit onderpand? De hypotheekaanbieder heeft hiervoor een taxatierapport nodig. Soms voldoet een WOZ-verklaring, maar meestal is een uitgebreide taxatie nodig. Iedere geldverstrekker heeft eigen eisen wat het taxatierapport betreft. Het taxeren kan hierdoor behoorlijk prijzig zijn. Wil jij je taxatiekosten hypotheek zo laag mogelijk houden? Maak dan gebruik van onze taxatieservice!

Taxatiekosten hypotheek

Je betaalt geen bijkomende kosten zoals leges, verschotten, administratiekosten en BTW. Dit aantrekkelijke taxatietarief geldt voor particuliere woningen in heel Nederland met een waarde tot 1 miljoen euro (voor woningen met een waarde hoger dan 1 miljoen euro of bedrijfsonroerendgoed kun je een offerte op maat aanvragen). Uiteraard werken we uitsluitend met erkende taxateurs.

Werkwijze taxatie voor hypotheek

  • Na ontvangst van jouw aanvraag wordt er binnen één werkdag contact met je opgenomen;
  • Na opname van de woning ontvang je binnen vier dagen jouw taxatierapport tweemaal (een digitaal rapport per e-mail en een origineel exemplaar per post);
  • Samen met jouw digitale taxatierapport ontvangt je de factuur met het vaste all-in tarief van €639,-*, welke je binnen 14 dagen dient te voldoen.

De door ons opgestelde taxatierapporten zijn inclusief validatie met 100% acceptatiegarantie door alle geldverstrekkers in Nederland!

Vraag nu een taxatie aan voor slechts €639,-* all-in of neem contact met ons op! Bekijk ook de veelgestelde vragen voor meer informatie.

* Prijs is inclusief een korting van €50,- via Hypotheekrente.nl