Adviespartner worden van hypotheekrente.nl

Steeds meer consumenten gebruiken het internet bij de aankoop van een woning en ter oriëntatie voor het afsluiten van een hypotheek. Veel mensen gebruiken hiervoor websites waaronder hypotheekrente.nl. Men vindt hier een overzicht van hypotheekrentetarieven en allerlei informatie met betrekking tot hypotheken. Echter het volledig online afsluiten van een hypotheek is voor veel consumenten een stap te ver en zij hebben dan ook advies nodig van een hypotheekadviseur.

Bezoekers van hypotheekrente.nl kunnen op de website naast het bekijken van de informatie ook direct een aanvraag doen voor een onafhankelijk financieel advies. Hypotheekrente.nl heeft jaarlijks ruim 2 miljoen bezoekers en ontvangt hierdoor een groot aantal aanvragen voor advies.

Wij hebben zelf een adviesteam, maar vanwege het grote aantal aanvragen zijn wij altijd op zoek naar vakbekwame intermediairs (in ieder geval Erkend Financieel Adviseur of Erkend Hypotheekadviseur) die met ons willen samenwerken om de consument van een kwalitatief hypotheekadvies te voorzien.

Onze ervaring is dat bezoekers bij voorkeur een advies krijgen van een adviseur uit hun eigen regio. Partners kunnen zelf aangeven in welke postcodegebieden zij willen werken.

Om partner te worden dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Hypotheken van verschillende geldverstrekkers kunnen bieden;
  • Een onafhankelijk advieskantoor hebben of onafhankelijk adviseur zijn;
  • Beschikken over de vereiste vergunningen en opleidingen;

Meer weten? Bel dan 030 – 237 44 88 of neem contact met ons op via info@hypotheekrente.nl

Over hypotheken

Erfdienstbaarheid

Erfdienstbaarheid is een last waarmee een onroerende zaak, het dienende erf, ten behoeve van een andere onroerende zaak – het heersende erf – is bezwaard.